Nyárspolgár BBQ

2014.március.16. Márkaséf

Dagadó eszpresszó BBQ-szósszal

Március 15-ike adta az ihletet ehhez a recepthez, melynek lényege: a szárazpácban őrölt kávé, a szószban pedig frissen lefőtt presszókávé az egyik kulcselem. Ez nem az ünnepre kreált étel (Pilvax-módra, vagy valami hasonló művi dolog), hanem jól ismert BBQ-klasszikus! A recept…

Tovább ››

 

Címkék: receptek sertés

2014.március.15. Márkaséf

A barbecue 12 pontja

(Nagyobb képért klikk.) Akár kétszer ennyi pontot is proklamálhattunk volna, a fentiek követése mindenképpen egy jó alapot biztosít a sikeres barbecue-záshoz. Mindegyik pont megér egy-egy külön posztot, törekedni fogunk ennek kivitelezésére. Kívánjuk a begyújtó folyadék…

Tovább ››

 

Címkék: technikák aranyszabály

2014.március.11. Márkaséf

Töltött sertésláb szilvafa füstjén

A töltött sertésláb francia klasszikus (pied de cochon farcis), emblematikus étel, amely lélektanilag megérinti és elgyengíti a magyar férfiembert is. Maga a kreáció valószínűleg sok évszázada létezik. Sőt, magyaros verziókról is hallottam már, a tejben áztatott zsömlés,…

Tovább ››

 

Címkék: receptek sertés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása