Nyárspolgár BBQ

2014.március.22. Márkaséf

Mini Asado

Az asado az argentin/ uruguay-i stílusú grillezés gyűjtőneve, amely a technikára (parázs felett történő sütési metódusok) és az eseményre (szabadtéri sütéssel egybekötött parti) egyaránt használatos. Az asado legősibb verziója: a megsütésre kerülő állatokat kibontják,…

Tovább ››

 

Címkék: halak technikák

2014.március.19. Márkaséf

A barbecue húsokról

A barbecue technika lényege, hogy a sütés lassú tűzön, finoman adagolt füstöléssel hosszú órákon át zajlik. A ’smoking’ kifejezés a BBQ szóhasználatban a barbecue-sütéssel is szinonim. A vadnyugati férfiak eleve ritkábban jutottak húshoz, ha pedig megtörtént, egyszerre…

Tovább ››

 

Címkék: technikák

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása