Nyárspolgár BBQ

2014.március.29. Márkaséf

Az ofszet szmóker sztori/ 1. rész

A korábban beharangozott ofszet szmókerünk építése immár félúton jár, ezért részletes posztban számolunk be a munkálatokról. Az alábbi fotón az aktuális helyzet látható. A BBQ-sütőkről szóló alapposztunkban kifejtettük, miszerint a füstön sütés lassú tűzön…

Tovább ››

 

Címkék: eszközök offset smoker

2014.március.26. Márkaséf

Barbecue kacsamell vérnaranccsal

Ahogy arra a BBQ-húsoknál kitértünk, a frissen sütésre alkalmas, puhább húsfélék kitűnően elkészíthetők BBQ-technikával. A hízott kacsamell különösen ajánlott lassú tűzön füstön sütésre. Mivel kíméletesen sül át, legértékesebb tulajdonságait megőrizve puhul meg.…

Tovább ››

 

Címkék: kacsa receptek

2014.március.25. Márkaséf

Ketjap (indonéz alapmártás)

A ketjap egy szójaszósz-alapú édes és fűszeres indonéz mártás, amely Hollandiában is népszerű grill-alapanyag.  Fűszerezése visszafogott, mégis komplex, tipikusan távol-keleti jellegű. Marinádként, BBQ-szósz készítéséhez, stb. használható. Különféle változatai…

Tovább ››

 

Címkék: fűszerek szószok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása