Nyárspolgár BBQ

2014.március.02. Márkaséf

Barbecue csirkecomb 1.0

A füstön sütés lassú tűzön műfaját érdemes a csirkecombbal kezdeni. Szaftos, kellőképpen zsíros, ízben gazdag húsfajta. Relatív vastag bőre is segíti, hogy a hosszabb sütési idő alatt ne száradjon ki a hús. Az elérhető csirkecombok minőségi spektruma nagyon tág, a…

Tovább ››

 

Címkék: csirke receptek

2014.március.01. Márkaséf

Füstön sütés lassú tűzön

A barbecue (BBQ) hazánkban is elterjedt fogalom, mégis, amire legtöbben asszociálnak vele kapcsolatban, annak vajmi kevés köze van az igazi barbecue-hoz. Valahol Amerikában baseball-sapkás, túlsúlyos emberek sörrel a kezükben szénné égetett külsejű húsokat émelyítően édes, ragacsos…

Tovább ››

 

Címkék: technikák

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása