Nyárspolgár BBQ

2019.november.29. Márkaséf

Szponzorált tartalmak

A Nyárspolgár BBQ blog 2014-ben hobbiként indult, ismeretterjesztő, közösségépítő szándékkal. Érdemes elolvasni a legelső posztunkat, amit ott leírtunk, még mindig szó szerint tartjuk.

bbq0021.jpgFotó: Körmendi Imre

Azóta sok minden történt, csapatunkból többen is évek óta főállásban dolgoznak a BBQ-iparágban, mindenekelőtt különféle sütők termékfejlesztésével, forgalmazásával foglalkozunk. BBQ-alapoktatásokat is tartunk, amelyeknek szerencsére nagyon jó a visszhangja, és komoly érdeklődés övezi.

Elsődleges célunk az ismeretterjesztés és a tudástranszfer, ezzel együtt posztjaink többsége közvetetten, másodlagosan BBQ- és grilltermékek népszerűsítését is szolgálhatja. Amennyiben indokolt, posztunkban ezzel a bannerrel jelöljük a szponzorált tartalmat:

528x200_badge_10.jpg

A posztok kidolgozása során ügyelünk arra, hogy a szponzorált tartalom soha ne legyen tolakodó. A közölt receptek, technikák bármilyen megfelelő BBQ-sütővel elkészíthetők, nem csak az általunk preferált márkákkal. Ezzel együtt, csakis olyan termékhez adjuk a nevünket, amelynek minőségében, teljesítményében mi magunk is hiszünk.

Sokat kaptunk a BBQ-tól, hiszen ebben dolgozhatunk, ezért törekszünk arra, hogy adjunk is vissza. A Nyárspolgár BBQ blog egy Magyarországon egyedülálló grill & barbecue receptgyűjteményt nyújt, a magyar nyelvű szakirodalom fontos pilléreként. Az általunk fémjelzett oktatásokon nagyon sokan indultak el a BBQ útján. A magyar verseny-BBQ megteremtésében is aktívan részt vettünk, 2017-ben Jim Johnson személyesen vezetett itt kurzusokat, és több neves külföldi versenycsapat is tartott képzést hazai barbecue-soknak.

A barbecue mellett a grillezéshez, nyárson sütéshez, és bármilyen egyéb tradicionális szabadtűzi technikához hasonló lendülettel, jó értelemben vett fanatizmussal állunk hozzá. A témabővítést, új szakterületek feltárását folyamatosan végezzük.

A Nyárspolgár BBQ blog nem működhetne szponzorációs támogatás nélkül. Partnerünk a BBQ Expedition, sok esetben az általuk forgalmazott eszközökön sütünk posztjainkban. Érdemes feliratkozni tartalmas YouTube csatornájukra.

Köszönjük a folyamatos érdeklődést, biztatást és lelkesedést, további jó olvasást és sütéseket kívánunk mindenkinek!

 

Címkék: BBQ Pit Box BBQ Expedition

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarspolgar.hu/api/trackback/id/tr9815330472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása