Nyárspolgár BBQ

2022.szeptember.13. Márkaséf

Elhunyt Horváth Balázs

Szomorúsággal teli szívvel tudatjuk, hogy Horváth Balázs barátunk és munkatársunk a tegnapi nap során tragikus hirtelenséggel elhunyt.

hb_2019.jpg

Balázs a kortárs magyar gasztronómia jeles újságírója volt, aki az elmúlt évtizedben szakadatlanul dolgozott – kutatott, feltárt, írt, alkotott.

Balázs nagy munkabírású, klasszikus műveltségű, régivágású, de mégis friss gondolkodású publicista volt, aki cikkeit, tanulmányait rendkívüli alapossággal, mérnöki precizitással építette fel.

Ha négy évvel ezelőtt nem veszi kezébe a kormányrudat, akkor a Nyárspolgár BBQ blog menthetetlenül eltűnt volna a süllyesztőben. Bármilyen új témába fogtunk bele (yakitori, whole hog, buharai plov, rozskenyér, sokác bab), Balázs minden alkalommal hamiskás mosolyával, jegyzetekkel, komoly szellemi munícióval érkezett a tesztsütésekre. Írásai velünk maradnak, bízva abban, hogy jön még olyan kor, ahol az olvasásnak újra rangja lesz.

Sajnos nagyon fiatalon ment el. A Team Nyárspolgár már sosem lesz teljes nélküle.

Felesége, nagyfia gyászolja. Búcsúztatásáról később intézkednek.

Köszönünk mindent, Isten veled, Balázs!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarspolgar.hu/api/trackback/id/tr2817930409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása